Molta satisfacció pel resultat del 1r congrés localtic de cunit

Les xifres del 1r LOCALTIC: 310 inscripcions, més de 70 ponents, 10 patrocinadors i més de 20 entitats i organismes col·laboradors públics i privats.

Cunit, 27 d’abril de 2016.- El 1r Congrés Local TIC de Cunit, que es va celebrar els dies 21 i 22 d’abril a l’Hotel Sand Suites de Cunit, va complir amb els objectius que s’havien marcat.  Amb un destacat i notable suport institucional i per part també d’empreses, va ser un punt de trobada d’experiències en innovació tecnològica on es van reunir gairebé 400 persones.

Xavier Salvadó, regidor de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació de l’Ajuntament de Cunit, afirma que “estem acabant de valorar tots els aspectes i localitzant els punts dèbils on hem d’incidir de cara a properes edicions. Des de la regidoria s’ha fet una feina molt important. Volíem que fos un punt d’inflexió en la gestió de les TIC a Cunit i seguirem treballant perquè les bones sinèrgies que s’han creat amb aquest Congrés donin fruit en benefici de tot el municipi”.

Amb Josef Ajram com a punt de partida el primer dia del Congrés, es van anar succeint les taules rodones, ponències i conferències amb una alta participació de les persones assistents.

El 1r Congrés Local TIC de Cunit, d’assistència gratuïta, va oferir ponències i conferències sota el lema ‘Serveis al núvol’ amb temàtiques com les infraestructures de telecomunicacions, smart cities, smart regions, GIS intranet i bases de dades, CRM, promoció integral de la ciutat  business intelligent, administració electrònica, big data, Machine to Machine, serveis al núvol, seguretat al núvol, transparència i govern obert, administració electrònica àgil, banda ampla, certificats al núvol, signatura biomètrica, mobilitat a la oficina, videoactes, solucions telefonia ip, drones, bigdata, les tic en l’educació, arquitectura i tecnologia, entre d’altres.

La sessió d’obertura va anar a càrrec de l’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, el regidor de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació Xavier Salvadó, el President de Localret Xavier Fonollosa i el delegat del Govern a Tarragona Oscar Peris.

D’altra banda, la sessió de cloenda va comptar amb la presència del Secretari per a la Governança de les TIC, Jordi Puigneró i del President de l’AOC, Manel Sanromà.

PATROCINADORS

Aquesta primera experiència ha comptat amb un seguit d’empreses que donen suport a la seva organització, a qui l’Ajuntament de Cunit agraeix les seves aportacions en forma de diversos tipus de Patrocinis:

Patrocinador PLATÍ: esPublico

Patrocinadors OR:  Anconnect 05 SL, ITGlobal – Huawei, Alcatel-Lucent  Enterprise

Patrocinadors PLATA: Nexus Geographics, Canon Business Center Penedès

Patrocinadors BRONZE: Ferrovial Servicios, Ambiser, Telefonica

Enviar un comentario * Dirección de correo electrónico no publicado. Campos requeridos marcados con *

0 Comentarios