Inscripcions obertes i gratuïtes pel 1r Congrés Local TIC de Cunit

El 1r Congrés Local TIC de Cunit ja ofereix la seva programació a la web localtic.cunit.cat així com la possibilitat de fer la inscripció (gratuïta i indispensable per a assistir-hi).

TRET DE SORTIDA AMB JOSEF AJRAM
Com ja es va anunciar fa uns dies, la sessió inaugural anirà a càrrec de Josef Ajram, conegut expert en el món de la Borsa i financer, escriptor i esportista. Una figura mediàtica que, a més, és usuari de les noves tecnologies i de les xarxes socials. http://www.josefajram.es/

El 1r Congrés Local TIC compta amb un important suport institucional, reflectit amb la confirmació d’assistències que es van produint procedents d’ajuntaments, organismes, administracions públiques, etc.

Ajram oferirà la seva conferencia després de la sessió d’obertura que anirà a càrrec de l’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, el regidor de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació Xavier Salvadó, el President de Localret Xavier Fonollosa i el delegat del Govern a Tarragona Oscar Peris.
A hores d’ara, està confirmada a la sessió de cloenda la presencia del Secretari per a la Governança de les TIC, Jordi Puigneró i del President de l’AOC, Manel Sanromà.

El 1r Congrés Local TIC de Cunit oferirà ponències i conferències al voltant de temàtiques com les infraestructures de telecomunicacions, smart cities, smart regions, GIS intranet i bases de dades, CRM, promoció integral de la ciutat business intelligent, administració electrònica, big data, Machine to Machine, serveis al núvol, seguretat al núvol, transparència i govern obert, administració electrònica àgil, banda ampla, certificats al núvol, signatura biomètrica, mobilitat a la oficina, videoactes, solucions telefonia ip, drones, bigdata, les tic en l’educació, arquitectura i tecnologia, entre d’altres.

INSCRIPCIONS GRATUÏTES
Per a assistir a les ponències i conferències (veure web localtic.cunit.cat ) és imprescindible inscriure’s en aquesta mateixa web escollint el dia o els dies.

Les inscripcions són gratuïtes i donen dret a l’accés al dia o dies escollits. El dijous 21 d’abril a les 9 del matí caldrà recollir les acreditacions a l’entrada de l’Hotel Sand Suites de Cunit (C major, 34).

COMPLERT PROGRAMA DE PONÈNCIES I CONFERÈNCIES
El programa del Congrés es pot consultar a la web localtic.cunit.cat . Es tracta d’un programa molt complert de temàtiques variades i especialitzades en el món TIC tant a nivell públic com a nivell privat.
Entre les conferències i ponències s’hi troba la participació de Joan Pascual, arquitecte guanyador del concurs arquitectònic del Nou Camp Nou. Serà el divendres 22 a les 13h:
(http://www.joanpascual.com/category/noticies/ )

PATROCINADORS
Aquesta primera experiència compta amb un seguit d’empreses que donen suport a la seva organització, a qui l’Ajuntament de Cunit agraeix les seves aportacions en forma de diversos tipus de Patrocinis:

Patrocinador PLATÍ:

esPublico

Patrocinadors OR:

Anconnect 05 SL, ITGlobal – Huawei, Alcatel-Lucent Enterprise

Patrocinadors PLATA:

Nexus Geographics, Canon Business Center Penedès

Patrocinadors BRONZE:

Ferrovial Servicios, Ambiser, Telefonica

ZONA D’ESTANDS
El 1r Congrés Local TIC de Cunit comptarà també amb àmplia una zona exclusiva d’estands dels patrocinadors on oferiran informació i mostres dels seus productes i serveis.

Enviar un comentario * Dirección de correo electrónico no publicado. Campos requeridos marcados con *

0 Comentarios