Nacho Alamillo i Domingo

Nacho Alamillo i Domingo

Llicenciat en Dret. Advocat de l’Il·lustre Col·legi de Reus. Auditor de sistemes d’informació. Gerent en seguretat de la informació. Diploma d’Estudis Avançats en el programa de doctorat de Seguretat i Prevenció de la UAB. Director General de Astrea La Infopista Jurídica (des del maig 2009) i CISO de Logalty (des d’abril 2009).

Ha estat investigador del Centre de Govern del Risc de la Universitat Autònoma de Barcelona (GRISC UAB), Consultor sènior en seguretat de la informació, adscrit a la Direcció General de la Societat de la Informació. Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació. Generalitat de Catalunya (març 2008-abril 2009); Director de l’àrea d’assessorament i recerca de l’Agència Catalana de Certificació (desembre 2002-febrer 2008), i anteriorment, Director de l’àrea de consultoria i serveis legals de la Agencia de Certificación Electrónica – ACE (juliol 1997-desembre 2002)

També ha estat membre del grup directiu europeu de Seguretat de Xarxes i de la Informació de la Unió Europea, del grup directiu europeu de la Iniciativa Europea de Normalització de la Signatura Electrònica, del grup d’Infraestructura de Seguretat de Signatura Electrònica de l’Institut Europeu de Normes de Telecomunicacions, del Consell de Certificació d’ASIMELEC, i vocal de tecnologies de la informació de la Comissió Nacional d’Accés, Avaluació i Trial Documental.

Autor del llibre “ABC de la signatura electrònica”, ha participat en vint i cinc llibres sobre aspectes jurídics de la societat de la informació, nombrosos articles i ponències en signatura electrònica, seguretat i matèries relacionades.

Esquema Nacional de Seguretat i ENI

  • 11 May 2017
  • Sala Polivalent
  • 4:00 pm - 4:30 pm
MÁS INFO.