Rosa Paradell Duro

Rosa Paradell Duro

Innovation Business Unit Manager en l'àmbit d'Smart Cities and Regions de la fundació i2Cat

Enginyera Superior de Telecomunicacions, diplomada en Ciències Empresarials i amb un màster en enginyeria de la energia, amb gairebé 20 anys d’experiència al sector TIC.

Després de treballar gairebé 10 anys en un operador de telecomunicacions va començar a treballar en l’aplicació de les TIC en la optimització de la gestió dels serveis urbans i la  eficiència energètica, projectes que d’un temps cap a aquesta banda s’anomenen Smart Cities.

Aquesta experiència li va permetre ser la Directora del Smart City Expo World Congress, i posteriorment continuar impulsant el sector de les Smart Cities a nivell mundial desde altres iniciatives d’àmbit global.

Després d’aquest període la Rosa s’ha incorporat a l’i2CAT com a Directora de la Innovation Business Unit de Smart Cities & Regions, per a continuar impulsant la innovació en aquest sector des d’un punt de vista més tecnològic.

L’i2CAT  és un centre de recerca i investigació sense ànim de lucre, que impulsa activitats d’R+D+i en l’àmbit d’arquitectures, aplicacions i serveis de la Internet avançada. El centre aposta per un nou model d’innovació basat en la col·laboració entre les empreses, les administracions públiques, el món acadèmic i els usuaris.

De les Smart Cities a les Smart Regions. Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, I2CAT i Barkeno Advisor SL

MÁS INFO.